Koningsdag met Bubbels van Hoop

De verjaardag van onze vorst vieren is dé gelegenheid om de SamenLoop voor Hoop te promoten, zo vonden ze in Franeker en Berltsum. Op initiatief van de Korenaar en Welgeschikt werd het Leeuwarderend op Koningsdag getransformeerd tot Straat van Hoop.

In Berltsum was Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga de drijvende kracht achter het bubblevoetbal.

Op het Leeuwarderend was het gezelligheid troef. Diverse teams én de organisatie openden hun trukendoos om de SamenLoop voor Hoop te promoten en alvast geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dat lukte prima. Het zonnige weer lokte het publiek uit huizen en met een jas aan was het er heerlijk vertoeven, kijken en kopen.

Aan het eind van de dag werd de balans opgemaakt en schoof de teller door naar maar liefst ruim € 1.400,00.

Het Berltsumer team liet zich ook niet onbetuigd. Ze kwamen daar op het lumineuze idee om bubblevoetbal te organiseren. Net als in Franeker scheen in Berltsum de zon uitnodigend. Velen namen de gelegenheid te baat te genieten van de hilarische potjes voetbal waarvoor bubblevoetbal staat.

De deelnemers brachten geld in het laatje, maar de mooie opbrengst van rond de € 1000,00 was vooral te danken aan een aantal bedrijven dat spontaan sponsorde. Geweldig!

De foto’s van deze vruchtbare Koningsdag vind je HIER 

IMG_6599 IMG_6612

error: Bericht Beveiligd!