Kookvrijwilliger gezocht voor basiskookcursus mannen

De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn in Franeker is op zoek naar een enthousiaste en gezellige begeleider/ster voor een basiscursus koken voor mannen. Het gaat om een tijdstip aan het  eind van de dag b.v. van 17.00 tot 19.30 uur​. Dag in overleg (maandag of dinsdag of woensdag).
Aantal bijeenkomsten: 6 a 8 keer. Aantal deelnemers: max. 6.

​Het gaat hierbij puur om de beginselen van het koken, geen ingewikkelde recepten! De vrijwilliger heeft affiniteit met koken, kan overzichtelijk werken en is geduldig. De voorkeur gaat uit naar een vrijwilliger met een EHBO diploma en/of BHV training. De vrijwilliger is tijdens de werkzaamheden WA verzekerd, evt reiskosten kunnen worden vergoed.

Belangstellenden kunnen zich (bij voorkeur via de website: www.deskule.nl) aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800, (De vrijwilligerscentrale is ook bereikbaar in Harlingen, in MFC Het Vierkant, J. v Oldebarneveldstraat 2, op ma.mo en domo van 9.00 -12.00 uur). Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!