Koop een woning van een corporatie

Franeker –  ‘Koop je eerste huis’ is een initiatief van de corporaties Accolade, Elkien en WoonFriesland en de makelaars Makelaardij Hoekstra en Woonaccent. Deze partijen slaan de handen ineen om de starter te motiveren om een woning te kopen van een corporatie. Het kopen van een woning van een corporatie biedt voor starters vele voordelen. De regelingen Slimmer Kopen, Koopgarant en Starters Renteregeling zijn speciaal ontwikkeld om de koop van een corporatiewoning bereikbaarder te maken.

Tijdens een Startersavond op dinsdag 28 juni worden de starters geïnformeerd over de mogelijkheden en het aanbod beschikbare koopwoningen. De Startersavond vindt plaats op een zevental locaties in Friesland, Franeker, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Grou, Bolsward en Sneek, aanvang 19.30 uur.

Starters kunnen de Startersavond vrijblijvend bezoeken. Er zijn medewerkers van de corporaties, makelaars, hypotheekadviseurs en notarissen aanwezig om de starter volledig te informeren en eventuele vragen te beantwoorden. www.koopje1ehuis.nl

error: Bericht Beveiligd!