Koor Ensemble Tiramisu bij ECR Kening State 15 april

Op zondag 15 april geeft het vrouwenkoor Ensemble Tiramisu om 15.30 uur een optreden op woonzorgvoorziening ECR Kening State.

Ensemble Tiramisu is een enthousiast vrouwenkoor, dat momenteel bestaat uit elf dames uit Heerenveen e.o. Het koor brengt een breed scala van voornamelijk a capella gezongen liedjes. Het repertoire bestaat uit close harmony, evergreens, musical en popsongs, jazz en lichte muziek. Ensemble Tiramisu streeft naar één avondvullend concert per jaar. Daarnaast verzorgt het koor regelmatig gastoptredens voor allerlei instellingen en organisaties.

De toegang is gratis, er wordt wel een bijdrage gevraagd voor koffie, thee en wat lekkers. Het adres is Kening State 1 te Franeker. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de receptie (tel. 088 328 00 90).

ECR is een onderscheidende Nederlandse woonzorgorganisatie met 9 locaties en 550 medewerkers verspreid over Nederland. ECR biedt een unieke combinatie van wonen, welzijn en zorg voor ouderen. ECR beschikt over zowel woonzorgappartementen met verschillende luxe-niveaus als zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf. Bij ECR kunnen mensen, alleen of met partner, op eigen wijze ouder worden. Hierdoor kan het leven voortgezet worden op de manier zoals men dat zelf wenst. ECR heeft locaties in onder andere Midden-Nederland en het oosten van het land.

error: Bericht Beveiligd!