Kringloop Franeker verhuist en zoekt vrijwilligers

Franeker – Kringloopwinkel Estafette in Franeker gaat binnenkort verhuizen naar een nieuw onderkomen op de Zuidelijke Industrieweg, Vanaf 19 februari kan iedereen voor goedkope tweedehands spulletjes terecht in het pand naast De Welkoop. Er worden voor Estafette Franeker alvast enthousiaste nieuwe vrijwilligers gezocht voor de volgende werkzaamheden: het sorteren en uitzoeken van kleingoed, speelgoed en kleding, lichte schoonmaakwerkzaamheden in de winkel, kassa draaien, magazijnwerkzaamheden, repareren van elektronica en als laatste het selecteren en prijzen van boeken. Werktijden zijn van: 9.00 – 13.00 uur of van 13.00 – 17.00 uur (± 8 uren per week). Ook op zaterdag wordt gewerkt. (in overleg, niet wekelijks)

Van de vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij inzicht heeft in huishoudelijke artikelen/ kleding/meubels, daarnaast lichamelijk in goede conditie i.v.m. veel staan, bukken en tillen tijdens het werk.

De kringloopwinkel geeft een vrijwilligersvergoeding van € 1,20 per uur. Begeleiding is aanwezig, de vrijwilliger is tijdens de vrijwillige werkzaamheden W.A. verzekerd. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35, te Franeker, tel: 0517-397800, mailen kan ook: info@deskule.nl.

error: Bericht Beveiligd!