Laatste Tickets voor Mega Apres Ski Party in Franeker – Mis het feest van het jaar niet!

Het is bijna zover! De Mega Apreski Party in Franeker, georganiseerd door Kryst yn Frjentsjer, staat op het punt om de stad op zijn kop te zetten. Met een spectaculaire line-up van de beste après ski artiesten belooft het evenement een onvergetelijke ervaring te worden voor alle feestgangers.

Op 16 december 2023, van 20:00 tot 01:00, zal de Breedeplaats in Franeker worden omgetoverd tot een waar apreski-paradijs. De laatste tickets zijn nu beschikbaar, en de organisatoren moedigen iedereen aan om hun kaarten snel te bemachtigen om dit feest van het jaar niet te missen.

De Mega Apreski Party in Franeker heeft uitgepakt met échte apres ski artiesten, waaronder Immer Hansi, De Alpenzusjes, Gebroeders KO, DJ All tha fokk, en onze lokale held DJ Quickfinger. De organisatoren van Kryst yn Frjentsjer hebben er al enorm veel zin in en ze verwachten dat het dak eraf gaat.

“We hebben een super line-up met top apreski artiesten uitgenodigd om Franeker te trakteren op een avond vol gezelligheid. Het wordt een feest zoals je nog nooit hebt meegemaakt!”, aldus Klaas Kramer, de organisator van het evenement.

Tickets zijn verkrijgbaar via krystynfrjentsjer.nl en wees er snel bij, want dit is jouw laatste kans om deel uit te maken van dit spektakel. Mis de Mega Apreski Party niet en zorg ervoor dat je erbij bent voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en feestvreugde.

error: Bericht Beveiligd!