© eigen foto - kabouter pad onder water

Lieve kinderen, Lieve mensen, Lichtjesavond Kabouter pad verplaatst!

Wij hebben goed nieuws en wat minder goed nieuws… Ons voornemen om 2024 stralend te beginnen met Lichtjesavond aankomende donderdag valt bijna letterlijk in het water. De verwachtingen zijn zo onzeker en er zijn grote plassen water, bij ons mooie pad , dat we hebben moeten beslissen Lichtjesavond te verplaatsen.. En dat is het goede nieuws, want we willen iedereen dan ook uitnodigen op 20 januari 2024 van 16.30-19.00 uur.

Behalve dat we dankzij vele sponsoren jullie kunnen verrassen met een warme chocolademelk en marshmallows en broodje knakworst staat als een huis. Daarbij is er een ‘ vossenspel’ waarbij je opzoek moet naar o.a. Hans en Grietje en de goede Fee en nog meer Bosfiguren delen puzzelstukjes uit. Heb je alle puzzelstukjes verzameld dan is er een leuke verrassing… Betekent natuurlijk niet dat er niks is te beleven bij het kabouter pad deze week, want je kunt nog steeds de speurtocht doen en je antwoord mailen!

Je vind de speurtocht op onze Facebookpagina via de QR code. Trek wel laarzen aan … We hopen iedereen dan te zien op 20 januari vanaf 16.30 uur.

Meer info? Houdt de Facebook pagina in de gaten! Namens alle vrijwilligers en kabouters een heel gezond en liefdevol nieuwjaar en tot 20 januari 2024