MAAK ’t MEE met Theater de Koornbeurs

De Koornbeurs heeft per seizoen voor jong en oud(er) zo’n 90 reguliere voorstellingen in vele genres en zo’n 70 films. Daarnaast werkt het team van De Koornbeurs samen met diverse lokale partijen om ook hen de gelegenheid te geven op een professioneel podium op te treden. Denk hierbij aan muziekkorpsen, zangkoren, beginnend lokaal talent en toneelverenigingen.

Dromen, durven, doen

Maar … De Koornbeurs wil meer! Zij wil ook graag weten welke ideeën er zijn bij het publiek voor een voorstelling. En dat mag van alles zijn. Wat voor voorstelling zou u of jij willen zien of over welk onderwerp zou u of jij een voorstelling willen maken. En wat zou dat voor voorstelling kunnen zijn: toneel, cabaret, muziek? Durf eens verder te dromen en kom deze droom delen met Theater de Koornbeurs.

Uw idee in uitvoering?

De Koornbeurs gaat graag met jong en oud(er) in gesprek hierover. We organiseren ideeënavonden op

  • maandag 18 maart (De Koornbeurs Franeker),
  • dinsdag 19 maart (MFC Ons Huis St.-Annaparochie) en
  • woensdag 27 maart (Bibliotheek, Dronrijp) waarop we graag met u en jou in gesprek gaan.

De inloop is om 19.30 uur; we beginnen om 19.45 uur. Het einde is uiterlijk om 22.00 uur.

Maak ’t mee bij De Koornbeurs. Deel je droom en maak kans op de uitvoering hiervan. Ook ideeën voor uitvoering op locatie zijn van harte welkom.

Kom naar één van de ideeënavonden en maak kans op uitvoering van uw gedroomde project. Deelname is uiteraard gratis. Wel graag even aanmelden op marketing@theaterdekoornbeurs.nl.