Alle mannen verzamelen voor It’s a Man’s World 3.0

Na het grote succes van de voorgaande edities, organiseert Kamsma Schoenen in Franeker ook deze maand weer hét evenement voor mannen: It’s a Man’s World 3.0. Met ‘ingrediënten’ als bier, bitterballen, een live voetbalmatch, een autoracebaan en muziek, staat ons weer een heuse mannenavond te wachten. It’s a Man’s World 3.0 vindt plaats op woensdag 23 november a.s. van 19.00 tot 22.00 uur. En helaas voor de dames, het is voor ‘men only’. 

Inmiddels is het alweer tijd voor de derde editie van It’s a Man’s World. Een avond waar ondernemers uit Franeker samenwerken om mannen een leuke avond te bezorgen, met uiteraard alleen maar dingen waar mannen van houden. Naast stoere, mannelijke producten worden er activiteiten ondernomen zoals een live voetbalmatch van de Champions League, ouderwets schoenen poetsen en je laten scheren door een barbier.

Nieuw deze editie is de ‘straatrace’. Mannen gaan onderling de strijd aan op een autoracebaan, om te bepalen wie de snelste “coureur” is. Voor de winnaar is er een leuke prijs en als klap op de vuurpijl verloot juwelier Kramer ook nog een fantastisch horloge van het merk Tissot ter waarde van € 500,-. Dit alles onder het genot van een bierproeverij, bitterballen en andere versnaperingen. De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ R-WIN.

Ben jij toe aan een échte mannenavond? Kom dan samen met je vrienden op woensdagavond 23 november naar Kamsma Schoenen, Dijkstraat 21 te Franeker. We starten om 19.00 uur. Tot dan!

mansworld

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!