Marjolein Broersma-De Groot wint hoofdprijs fotowedstrijd

Het was een feestelijke prijsuitreiking bij Foto Hommema. Alle hoofdprijswinnaars waren aanwezig bij de bekendmaking van de Hoofdprijs. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd d.m.v. een videopresentatie de prijswinnaars bekend gemaakt. Het waren spannende minuten wie gaat er met de geweldige Canon SX60HS van € 450,—naar huis. Nummer 3 is geworden Wietske Hettinga met de fantastische foto van haar dochter op de schommel.

Wietske wint hiermee het fraaie certificaat en een heerlijke dinerbon van restaurant Cheung Kwong. Nummer 2 is Mirjam Rypma met een zeer fraaie foto van het Wad bij Roptasyl. Mirjam wint hiermee een diner voor twee van Restaurant de Grillerije en natuurlijk ook het cerficaat. Ja dan kan het anders zijn dat de winnaar van Vakantie fotowedstrijd 2016 is Marjolein Broersma-De Groot met de foto van vader en dochter op Terschelling. Marjolein wint hiermee de vakantiefoto Wisselbeker en de Canon SX60HS.

Wil je ook even naar de prijsuitreiking zien klik dan even op de videopresentatie. FranekerActueel en Foto Hommema danken alle inzenders voor hun sportieve medewerking. Van de 600 inzendingen waren vele die in aanmerking kwamen voor een prijs maar helaas kunnen er maar 3 winnaars zijn ! Graag tot ziens bij de vakantie fotowedstrijd in 2017.

een filmpje omtrent de uitreiking! Daaronder de foto’s

de foto’s

error: Bericht Beveiligd!