Meet & Greet met kunstenaar M. Braaksma in Museum Martena

Aanstaande zaterdag 14 juni wordt de Masterclass van Oladiecoba ‘Ter omkering ende vermaak‘. afgesloten met een Meet & Greet met Michiel Braaksma. Negen leerlingen uit groep 7 lieten de afgelopen woensdagmiddagen in Museum Martena hun fantasie helemaal op hol slaan tijdens de Masterclass van beeldend kunstenaar Machiel Braaksma. Bevlogen en zeer geconcentreerd bouwden ze met veel vindingrijkheid aan verschillende opdrachten.

De Meester vertelt.

Voor alle belangstellenden is er op zaterdagmiddag 14 jun van 14.00-15.00 uur in Museum Martena een Meet & Greet met de kunstenaar. Machiel Braaksma is oa bekend van zijn boek ’Oeral binne bisten!’. Te midden van zijn eigen opgestelde beelden vertelt Machiel over de Masterclass en laat hij zien waar hij zelf als beeldend kunstenaar mee bezig is. Hij vertelt over de dingen die hij gemaakt heeft en over wat hem inspireert. 
En iedereen kan, bij een kopje koffie of thee vragen stellen over de Masterclass of over kunst en kan gezellig meepraten. De toegang is gratis .

Kijk alvast op de website van de kunstenaar www.machielbraaksma.nl en op www.oladiecoba.nl

De Masterclass wordt gratis aangeboden door Stichting Coba de Groot. Deze stichting beheert het legaat van de directrice van de voormalige huishoudschool in Franeker, Coba de Groot.

oladiecoba