Mega Professorenfestival Franeker

Franeker – De “Professorenbuurt” ligt dicht tegen “het Elfstedenbrugje” in Franeker, daar wordt zaterdag 28 mei een feest gehouden. Vanaf 14.00 uur start het festijn met voor kinderen een springkussen, een treintje en een clown zal ook aanwezig zijn. Alles is gratis voor de jeugd. En als extra traktatie is er voor iedereen een suikerspin voor 0 euro! Voor de ouderen en Friestaligen is trakteert de “Professorenbuurt” vanaf 15.00 uur op koffie(gratis) en een optreden van een van de bekendste Friese artiesten Taeke van der Meer er wordt geen entree geheven. In deze tijd een opmerkelijk verhaal, een geheel gratis feest met elementen voor jong en oud. Iedereen is dus welkom.

In de avond zal er een speciaal programma zijn de Mega Professorenfestival, waar een kleine vergoeding van tien euro voor binnenkomst gevraagd word voor optredens van maar liefst zes artiesten vanuit de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Zij zullen een Nederlandstalige Amsterdamse avond gaan verzorgen, maar deze wordt aangevuld met een optreden van de Wiko’s een van de populairste Friese bands sinds jaren.

Tegenover de entree van tien euro kan men gratis naar huis gebracht worden in een Limousine, voor de feestavond wordt gevraagd aan iedere bezoeker om in het wit te komen. Dit is niet verplicht, maar zou wel leuk zijn. Vorig jaar werd de Mega Professorenfestival door meer dan vijfhonderd personen bezocht de verwachting is dat dit jaar dit overtroffen zal gaan worden.

Kaarten zijn te bestellen via: 0622564625

error: Bericht Beveiligd!