MICRODERMABRASIE: De ideale zomerbehandeling

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een populaire huidbehandeling en niet zonder reden. Het haalt je bovenste huidlaag er op een veilige manier af. Het bevordert een gezonde gloed. En het verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, waardoor de huidtextuur verbetert.

Dit proces stimuleert de natuurlijke celvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie naar de huid. Het resultaat? Een gladdere, egalere en stralende teint.

Bovendien bereidt microdermabrasie de huid voor op een betere opname van huidverzorgingsproducten, waardoor de effectiviteit van jou verzorgingsregime wordt verbeterd

 

…en de zon dan?

Onder invloed van zonnestralen, verdikt de huid zich. Dit gebeurt al na een aantal dagen. Om een gezonde huid te behouden is het aan te raden de huid zijn juiste dikte te laten behouden. Een dikkere huid zorgt voor een doffere kleur, minder goede doorbloeding en vooral ook het ontstaan van mee-eters en andere onzuiverheden. Dit geldt voor alle leeftijden.

Er wordt vaak gedacht dat zon een positieve invloed heeft op de onzuivere huid. Maar dit is van korte duur. Juist door de dikker wordende huid komen er tijdens of na de zomer extra mee-eters en/of puistjes. Mensen met acne ervaren dit als een verergering die ‘ineens’ ontstaat.

 

Ervaar het eens!

In augustus, van €91,- voor €50,-. Heb je in augustus geen tijd meer om te komen? Geen probleem. Als je je afspraak plant in augustus, geldt de korting nog gewoon bij je afspraak in september.

De behandeling wordt uitgevoerd door de huidtherapeut. Ga voor kwaliteit! Voor vragen of het inplannen van een afspraak, neem contact op.

Je mag bellen, maar Appen is wel zo gemakkelijk! Het telefoonnummer is 06-23196135 of klik hier voor WhatsApp.

Tot ziens in de praktijk!

Regina Bruinsma

Huidtherapeut en eigenaar van Huidtherapie Franeker

error: Bericht Beveiligd!