Midnightwalk door Franeker voor het goede doel

Zaterdag 24 juni 2017 vindt Franekers eerste Midnightwalk plaats. Een nachtelijke wandeling voor het goede doel langs bijzondere plekken in de stad.

Midnightwalk:

Een 8 km unieke en afwisselende avond/nacht wandeling door Franeker. Niet alleen door straten en steegjes maar ook door en langs bijzondere plekken in de stad, bedrijven en bijzondere gebouwen. Lopend door de avondlucht worden de deelnemers op verschillende locaties verrast door muziek, kunst en cultuur wat op vele manieren ingevuld kan worden. Iedereen kan meelopen, jong en oud, sportief of ongetraind, alleen of met familie, vrienden of collega’s. Het wordt een mooie tocht voor iedereen. Saamhorigheid, gezelligheid en het (her)ontdekken van eigen stad staat voorop. Én het lopen voor het goede doel natuurlijk. De deelnemersbijdrage bedraagt € 11,- per persoon. De opbrengst gaat naar een plaatselijk goed doel en daarnaast verzamelen we nog houdbare producten in voor de voedselbank.

De start is rond 21.30 uur op de Breedeplaats.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.midnightwalkfraneker.nl

Deze eerste Midnightwalk in Franeker is een initiatief van Stichting Midnightwalk Franeker en de Rotary Club Franeker en de organisatie is volledig in handen van vrijwilligers.

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!