Foto opening MUF

Mondial Uitzend Fryslân geopend in Sint Annaparochie

In april 2023 vertrokken Oscar en Marloes Boekel, met hun 3 kinderen vanuit Noord-Holland naar Friesland. Zij kochten een huis in Sint Jacobiparochie en startten er een tweede vestiging van het uitzendbureau waar zij in Noord-Holland beiden al jarenlang werkten.

Al 22 jaar is Mondial Uitzend actief uitzender van (voornamelijk) buitenlandse arbeidskrachten in diverse branches o.a.; voedselvoorbereiding, transport & logistiek, productie, hout, metaal & techniek en agrarisch.

De nieuwe vestiging voorziet sinds begin 2023 ook opdrachtgevers in Friesland en Groningen van gemotiveerde, met zorg geselecteerde uitzendkrachten. Wel onder een aangepaste naam; Mondial Uitzend Fryslân. Inmiddels is het team in Friesland uitgebreid met nog eens 2 ervaren collega’s, Lukasz en Anna Miera, die op hun beurt met het gezin verhuisd zijn naar Tzummarum.

Waar er tot en met oktober voornamelijk vanuit huis gewerkt werd, heeft het team inmiddels intrek genomen in een kantoorpand aan de Warmoesstraat 32 te Sint Annaparochie.

Op 7 november jl. is dit kantoor, in aanwezigheid van alle collega’s uit Noord-Holland, op feestelijke wijze geopend.  Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Telefonisch is Mondial Uitzend Fryslân echter op maandag tot en met zaterdag bereikbaar vanaf 6.30 uur. Behoefte aan communicatie in de avonduren? Ook dan is het team voor haar opdrachtgevers bereikbaar. Korte lijnen, open communicatie, geen loze beloftes en echt luisteren naar de wens van de klant.

Mondial Uitzend Fryslân beschikt over een eigen, volledig elektrisch, wagenpark. Alle uitzendkrachten met rijbewijs kunnen zo zichzelf en collega’s van en naar de opdrachtgevers verplaatsen, zonder afhankelijk te zijn van externe vervoerders. Dit zorgt voor grote flexibiliteit, ook voor de opdrachtgever.

Is de flexwerker niet woonachtig in Nederland en komt hij voor Mondial Uitzend Fryslân werken? Dan kunnen zij deze flexwerker in eigen, gecertificeerde, huisvesting onderbrengen. Op de staat van de huisvesting wordt het bureau streng gecontroleerd, maar al jarenlang voldoen zij minimaal aan de gestelde eisen.

Alle flexwerkers ontvangen hun contract en overige documenten in hun eigen taal, zodat zij zelf alle informatie tot zich kunnen nemen. Het team voorziet de flexwerker van persoonlijke beschermingsmiddelen en gaat mee op de eerste werkdag. Veel persoonlijke aandacht is waar dit team naar streeft. Zij geven aan: wij werken vóór en met mensen en doen dat met integriteit.

Bent u nieuwsgierig naar Mondial Uitzend Fryslân, het team, hun diensten óf hun nieuwe werkplek? Kijkt u rustig rond op www.mondialuitzend.nl of stapt u eens binnen op kantoor. U wordt er hartelijk ontvangen!

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!