Mooie oogst voor AV Spartacus bij Glazenstadloop

Berlikum – Met groot succes hebben 4 jeugdleden mee gedaan aan de jeugdloop van 1,5 km bij de glazenstadloop in Berlikum op zaterdag 10 september jl. Bij de meisjesgroep 5 en 6 werd Anneke Grondsma vierde. Een podiumplaats in de zelfde groep was er voor Leandra Kingma. Zij werd derde.

Bij de meisjes groep 7 en 8 waren twee podiumplaatsen voor Spartacus. Mara Leistra won de derde prijs en de eerste prijs werd met een overtuigende voorsprong gewonnen door Elyne Kingma.

Ook diverse senioren van AV Spartacus behaalden prima resultaten. Op de 8 km behaalde Klaas Werkhoven een vijfde plaats, Frans van der Molen werd achttiende in de categorie 40+. Op dezelfde afstand bij de dames was er een tweede plaats voor Saskia van der Draai en een dertiende plaats oor Miranda Zwiggelaar. Bij de categorie 35+ was er zelfs een eerste plaats voor Anita Luik.

Op de 16km was er een vijfde plaats voor Klaas Miedema en een twaalfde plaats voor Sjoerdtje Keizer. Kortom prima resultaten voor diverse atleten van AV Spartacus.

Op de foto de bekerwinnaars bij de jeugd v.l.n.r. Elyne Kingma, Mara Leistra (achter), Leandra Kingma (voor)