Mudrun Tzummarum 2017, Wie durft het aan?

Hallo sportfanaten, op 27 mei zal de derde editie van de mudrun Tzummarum plaatsvinden. De creatieve geesten achter dit geweldige evenement hebben alweer een route uitgestippeld. We kunnen alvast verklappen dat tijdens deze editie de andere kant van het dorp belicht gaat worden. Ook zijn er nieuwe spectaculaire onderdelen opgenomen. De organisatie streeft ernaar om voor iedere deelnemer, van jong tot oud van beginner tot gevorderde een uitdagend doch veilig parcours neer te zetten. Wie durft het weer aan ???

Er kan weer in verschillende categorieen gestart worden.

  • Individueel
  • Koppels
  • Ouder/Kind (let op : kind is minimaal 9 jaar ! )
  • Teams

Start 11.00 uur Sportvelden Tzummarum, Kosten bedragen € 10 ,- p/p

Daarvoor krijg je :

  • Een parcours met ongeveer 25 hindernissen.
  • Een dry-fit wedstrijd shirt.
  • Douchegelegenheid.

Op de route zullen 2 verzorgingsposten van het Rode Kruis aanwezig zijn.

Let op in de categorie Teams moet een ieder zichzelf opgeven en apart betalen. Vermeld duidelijk je teamnaam, dan kunnen we jullie in 1 team plaatsen. Elk Team bestaat uit maximaal 10 personen.

De inschrijving sluit 2 weken voor de tijd op 13 mei! Vanwege de groei van dit evenement zal vanaf dit jaar de inschrijving en betaling  via inschrijven.nl verlopen, daar kun je ook de maat van je shirt doorgeven.

Lees de algemene voorwaarden goed voor je akkoord gaat. We hopen jullie weer in grote getale te zien in Tzummarum.

De startlijsten en verdere info zullen ongeveer een week van te voren geplaatst worden op www.vdftzummarumfirdgum.nl en op de Facebookpagina van VDF Tzummarum-Firdgum, als je deze pagina liked blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en de route van de mudrun.

Mocht je verder nog informatie willen dan kun je contact opnemen via info@vdf-tzummarumfirdgum.nl of via telefoonnummer 06-27078033.

Vriendelijke groeten VDF Tzummarum-Firdgum en de Mudruncommissie.

foto: Anne Waterlander

error: Bericht Beveiligd!