Musica Extrema met Club Vaudeville in de Koornbeurs

Club Vaudeville

Musica Extrema duikt in de muzikale smeltkroes van de nachtclubs uit de jaren ’20 en ’30 in Berlijn en Parijs. Daar waar na de eerste wereldoorlog  jazz, folklore en klassieke muziek zich virtuoos vermengen met variété en amusement. Dit alles komt op vrijdag 8 december samen in Club Vaudeville, waar nachtbrakers en extravagante cliënten elkaar ontmoeten en de Koornbeurs zich uitstekend leent als duistere nachtclub.

Zodra u in Club Vaudeville binnenkomt, opent Mackie Magnolia de avond met ‘I’m just a gigolo’. Dat zet de toon voor een nacht vol ontdekkingen in de duistere wereld van teveel drank, te weinig liefde en van louche handel in alles wat God verboden heeft. Een wereld vol decadentie, melancholische glamour én muziek. Muziek die het leven niet mooier wil maken dan het is, maar het juist intens en vol wil laten klinken. Als Mackie Magnolia ‘Surabaya Johnny’ of ‘Ich bin von Kopf bis Fuss aus Liebe eingestellt’ zingt, waant u zich in het Berlijnse Tingel Tangel Theater. ‘Mon homme’ en ‘Hot hot hot dance’ doen de Folies Bergère en de Moulin Rouge in Parijs voor uw ogen tot leven komen.

Musica Extrema brengt met Club Vaudeville een muzikale ode aan de kracht van de mens om zich staande te houden en om door te leven, ook al zijn we ‘just a gigolo’.

vrijdag 8 december

aanvang 20:15 uur
kaarten € 20,-
reserveringen www.theaterdekoornbeurs.nl

www.musicaextrema.nl