Muziek en viltkunst op laatste zomertuin Kloostertuin Oosterbierum

Zondag 27 augustus sluit Kloostertuin Oosterbierum het zomerseizoen af met een optreden van Martin Hiemstra. Hiemstra is een jonge muzikant die zowel zingt, als ook accordeon én keyboard speelt. Daarbij brengt hij smartlappen ten gehore van André Hazes en andere Nederlandstalige artiesten. Voor de vrijwilligers van de Kloostertuin is Martin Hiemstra een bekende, want ook in de zomer van 2016 trad hij op. Toen zorgde hij er op een zonnige zondagmiddag voor dat veel bezoekers van de tuin lang bleven plakken voor zijn muziek, koffie en gezelligheid.
Het optreden begint om 14.00 uur.

Naast het optreden van Martin Hiemstra kunnen bezoekers van de Kloostertuin viltkunst bewonderen van Lia Smid. Smid maakt toegankelijk werk in verschillende vilttechnieken. Daarbij zijn motieven en kleuren uit de natuur vaak een inspiratiebron voor haar.
Smid is aanwezig om uitleg te geven over haar werk, dat die middag ook te koop is.

Ook afgelopen zondag wisten tientallen mensen de Kloostertuin te vinden toen de Franeker trekzakvrouwen er optraden. Veel Franekers en mensen uit omliggende dorpen doen de Kloostertuin aan als tussenstop op hun fietstocht.

  • Kloostertuin Oosterbierum – 27 augustus 14.00-17.00 uur
  • Sint Jorisstrjitte 22
  • www.kloostertuinoosterbierum.nl

 

Franeker trekzakvrouwen trekken veel publiek naar Kloostertuin

error: Bericht Beveiligd!