Natalie op bezoek bij ‘Live-Room’ *foto’s*

Deze week ben ik op bezoek geweest bij Romey van ‘Live-Room’. Wat een leuke, enthousiaste en ambitieuze ondernemer is Romey van 22 jaar. Na een uitstapje in Franeker met haar moeder en zus is ze verliefd geworden op de stad Franeker. Zo heeft zij besloten in Franeker haar droom te gaan volgen als ondernemer en haar winkel hier te starten.

“Live Room is een creatieve concept store voor de modebewuste vrouw, maar ook de mantel zorgende vrouw of de klant die extra aandacht of zorg nodig heeft”, zo zegt Romey. Het is een veelzijdige winkel waar van alles te vinden is. Zo kunt u terecht voor leuke kleding, kleding van rekbare stoffen, maar ook de basics zijn op voorraad. Ze is als één van de weinige nog een verkooppunt van ‘blond Amsterdam’. Van decoratieve producten tot verzorgingsproducten en van handgemaakte tassen tot aan geselecteerde koffie en thee. Alles is met zorg uitgekozen.

Wat maakt ‘Live-Room’ uniek

“Ik hoop dat ze voor mij komen” zegt Romey. Uit persoonlijke ervaring geeft ze graag wat mee aan de klant, een leuk gesprek, bakje koffie ook voor de heren die mee zijn te winkelen, een pakketje, ze wil graag meedenken of mee zoeken naar dat ene unieke item of speciale wensen. Geen vraag is gek of raar. Daarnaast heeft ze in haar winkel een extra groot pashokje voor bijvoorbeeld een rolstoel of moeder met kinderwagen. Ze wil graag de klant een huiselijk gevoel geven en zo heeft Romey haar winkel ook ingericht, haar doel is om de klant het winkelen te laten beleven in een huiselijke sfeer waar er tijd is voor persoonlijke aandacht en eventuele zorg.

Wat merkt ze van de huidige maatregelen

De drempel voelt voor veel klanten hoog om een afspraak te maken, vooral de 4 uren van te voren. Deze maatregelen ziet ze graag verdwijnen. Voor haar idee hebben de mensen het gevoel dat ze het eigenlijk niet kunnen maken om niets te kopen. “Iedereen mag een afspraak maken en of de klant nu met een volle tas of helemaal niks de deur uitgaat, het is allemaal prima”, zo zegt ze. Ondanks dat ze de klanten mist, blijft ze positief en creatief, want opgeven doet ze niet. Het is haar grote passie en dat merk ik ook tijdens ons gesprek.

Leuk om te weten

De ‘Live-Room’ is een DHL punt en een erkend stage bedrijf. Op dit moment zijn ze dinsdag en donderdag van 10 – 16 uur geopend en op zaterdag van 10 – 15 uur. Elke donderdagavond is Romey via de Facebook pagina van ‘Live-Room’ met onder andere aanbiedingen of nieuwe artikelen te zien.

Wilt u op bezoek bij de ‘Live-Room’ van Romey? U kunt haar vinden aan de Dijkstraat 39 Franeker.

Klik op de onderstaande regel om doorgestuurd te worden.

© Tekst en foto’s Natalie Meijer

 

 

 

error: Bericht Beveiligd!