Sandra van Dijk

Natalie op bezoek bij Sandra van Dijk ‘MIX & MATCH’ *foto’s*

Sandra van Dijk een enthousiaste en bescheiden onderneemster opent op 27 april haar nieuwe winkel ‘MIX & MATCH KDO’ in de Dijkstraat 41 Franeker. Wat startte met wensbomen en een goed lopende webshop breidt zich nu enigszins onverwachts uit naar een winkel.

Elf jaar geleden startte Sandra van Dijk met het online verkopen van wensbomen middels een webshop. Bij deze wensbomen maakte zij zelf accessoires van vilt en klei ter versiering. Dat bleek een groot succes te zijn. Na een kerstmarkt en een beurs ‘VROUW’ wilde Sandra graag uitbreiden met haar webshop. Anderhalf jaar geleden is Sandra gestopt met haar vaste baan omdat het niet meer te combineren viel en is zij volledig aan de slag gegaan met haar online verkoop. Het was een spannende beslissing die goed is uitgepakt. Vanuit haar zolderkamer, waar de voorraad voor de website stond, verzamelde Sandra de inkomende bestellingen om ze van daaruit in te pakken en te verzenden. Omdat haar website bleef groeien werd de zolder te klein en het was alles behalve ideaal geworden. Sandra ging op zoek naar een magazijn in Franeker en vond deze ook, maar bleek toch te klein. Zo kwam er iemand op haar pad die aangaf een winkelpand in de Dijkstraat te hebben, waar Sandra direct met haar zus is gaan kijken. Ze was op slag verliefd op het pand en de ruimte en zo werd de webshop onverwachts toch uitgebreid naar een winkel. “Spannend maar stiekem toch wel erg leuk” zegt Sandra. 

De naam ‘MIX & MATCH KDO’

Het is een mix van ingekochte en zelfgemaakte spullen en accessoires, wat allemaal met elkaar matcht. Veel zwart, wit en natuurtinten met toch hier en daar gecombineerd met mooie kleuren, wat een prachtige balans en sfeer geeft. De hobby en passie blijft ook echt nog steeds het maken van de accessoires. Sandra is creatief en vind het heerlijk om ‘s avonds als ontspanning haar creativiteit kwijt te kunnen in de het maken van diverse accessoires, waarbij ze altijd óók seizoen accessoires maakt. 

Woensdag 27 april (Koningsdag) opent Sandra voor het eerst haar deuren op de Dijkstraat 41 om 10.00 uur, vergezeld door haar dochter wil ze er een mooie dag van maken. “Voor de eerste klanten heeft ze een Goodiebag, daarnaast hebben we die dag een paar hele leuke sterke aanbiedingen”, zegt Sandra. 

Franeker centrum is dus weer een winkel rijker met hippe woon artikelen, stoere keukenartikelen, cadeaus en natuurlijk de zelfgemaakte artikelen en accessoires. Zeker de moeite waard om eens naar binnen te lopen.

De openingstijden na de opening van 27 april.
  • woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00
  • Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Dijkstraat 41, 8801 LS Franeker
MIX & MATCH KDO SITES

(klik op de afbeelding om te vergoten)

error: Bericht Beveiligd!