Natalie op bezoek bij Wouter van der Molen

Wouter van der Molen, een creatieve man in zijn vak die met zijn kantoor WMMEDIA aan de Leeuwarderweg 7 in Franeker met veel plezier onder het genot van een bakje koffie graag zijn vak uitoefent.

Wellicht heb je ze voorbij zien komen op social media de afgelopen weken, de ondernemers van de Waadhoeke met een mooi bord “Waadhoeke in bedrijf”. Wouter is al eerder met een soort gelijk platform gestart waarin de ondernemers per plaats zich konden verbinden aan het platform in de vorm van een website. Nu is Wouter gestart met een vernieuwde opzet. “Waadhoeke in bedrijf” waarin alle ondernemers in diverse categorieën  zich kunnen verbinden aan “Waadhoeke in bedrijf”.

‘De mensen zijn toe aan verbinding’,  zegt Wouter. Via “Waadhoeke in bedrijf” zijn de aangesloten ondernemers te vinden per categorie (winkels, horeca, sport en recreatie, maatschappelijke dienst verlening, bouw en industrie, kunst en cultuur, zorg en welzijn, zakelijke dienstverlening, evenementen) en met hun eigen huisstijl kleur. Zodra je op de ondernemer klikt wordt er een stukje informatie weer gegeven met contact en website gegevens.

Inmiddels hebben al ruim 40 enthousiaste ondernemers zich verbonden aan het platform Waadhoeke in bedrijf. De muurcirkels zijn inmiddels ook in klein formaat binnen zodat ze kunnen schitteren op een mooi plekje binnen het bedrijf van de lokale ondernemers. Trots en verbinding óp en mét de lokale ondernemers zijn toch wel de kernwoorden in dit geboren pareltje. ‘Één van de voordelen van het verbinden aan “Waadhoeke in bedrijf” is dat Google ons gaat vinden, dat betekent meer online zichtbaarheid en vindbaarheid’,  aldus Wouter.

Toekomst

‘Waar gaan we naar toe?’ zegt Wouter. ‘Ik ben iemand die graag out of the box denkt en ik sta open voor suggesties’. Waadhoeke in bedrijf is een pasgeboren pareltje. De wensen en ideeën van ondernemers zullen de groei van het nieuwe platform mede bepalen.

Voor meer informatie, veel gestelde vragen of aanmelden van ondernemers kijk je op;

 

error: Bericht Beveiligd!