Nayana coaching sinds enige tijd gestart in Franeker

Drie jaar geleden heeft Rianne ‘Nayana Coaching’ opgestart vanuit haar eigen missen en ervaring. In de bijna zeventien jaar ervaring in de kinderopvang heeft zij de gevoeligheid van kinderen zien stijgen.

 

Mijn carrière begon in de kinderopvang. In de bijna 17 jaar dat ik in deze branche heb gezeten zag ik de gevoeligheid onder de kinderen stijgen. Steeds meer kinderen werden toch ‘anders’ gezien. Ik voelde wat hun voelde en ik wist mijn werkwijze daar grotendeels op aan te passen, maar ik wilde natuurlijk hier veel meer mee. Mijn omscholing begon.

Mijn eigen reis begon op het moment dat ik koos om voor mijn dochter aan de slag te willen gaan. Mijn persoonlijke reis om de blokkades voor haar te verwijderen. En wat een levens veranderende reis dat het was voor mij! Ik ben intens dankbaar dat ik dit allemaal mocht ondergaan en mee maken. Iets wat ik jou ook ontzettend gun.

Blokkades, trauma’s, shock of hoe je het ook wil benoemen alles word doorgegeven in de lijn na jou! En door opstapeling van elk persoon voor jou word de last steeds zwaarder om te dragen. Je lichaam geeft duidelijke signalen dat het genoeg is geweest. Van kleine pijntjes tot chronische aandoeningen en verder..

Totdat jij besluit dat het tijd is om er verandering aan te brengen.

Ik heb er mijn werk van gemaakt om samen met jou te kijken naar wat er daadwerkelijk speelt. Is het in lichamelijke klachten, voeding, spiritualiteit of je ”schaduw” kant bij mij word je met open armen ontvangen. Ik zie jou voor wie jij daadwerkelijk bent zonder de ”lasten” die jou zijn meegegeven of opgelegd.

Wil je verandering? Dan is het tijd om uit je bubbel te stappen en kiezen voor iets wat je normaal niet zou doen.
Een plek waar je wordt gezien voor wie jij daadwerkelijk van binnen bent. Bij mij kan je terecht voor onder andere persoonlijke ontwikkeling of hulpvragen voor het gezin. Zo kan je ook bijeenkomsten bijwonen voor meditaties, ademwerk, innerlijke reizen en teambuilding.

Wil je meer weten kijk dan gerust op de website nayanacoaching.nl

info@nayanacoaching.nl
06 41 76 39 36
Ook via Whatsapp bereikbaar

Locatie: Amperestraat 7
8801 PR Franeker (industrieterrein)

error: Bericht Beveiligd!