Nieuw in Gezondheidscentrum Het Want locatie Bloemketerp

Nieuw in Gezondheidscentrum Het Want locatie Bloemketerp: Consulinn, afvallen en coaching per 1 januari in Franeker.

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de meiden van Consulinn zich opwarmen voor de drukste tijd van het jaar: januari. Groot nieuws: vanaf januari kun je ook in Franeker je goede voornemens waarmaken samen met coach Janneke Feddema van Consulinn!

Consulinn werkt met gezonde, verantwoorde (en ook nog lekkere) maaltijdvervangers van Straight away, maar waar Consulinn écht het onderscheid maakt is de kwaliteit van de coaching. Het product is het middel om snel je doel te bereiken. Wij vinden vooral dat dat gewenste resultaat ook behouden moet worden: gedragsverandering dus! De coaching is professioneel, maar zonder warmte, persoonlijkheid of toegankelijkheid te verliezen. Kwalitatief en nog gratis ook. Ook het hele af- en opbouwtraject kost niks -behalve inzet- en als dat achter de rug is volgen er nóg twee gratis controles binnen zes weken: álles om ervoor te zorgen dat alles wat er af is er ook daadwerkelijk afblijft.

Open huis

Op donderdag 22 december en maandag 2 januari kun je tussen 17.00 uur en 19.00 uur langskomen op locatie Bloemketerp bij Janneke  Feddema om kennis te maken en onze overheerlijke Straight away producten en te proeven (tip: de Loco Choco reep).

Ga gewoon, wat heb je (naast je kilo’s) te verliezen? Kun je niet? Dan kun je ook alvast een afspraak maken via telefoonnummer 06-48469944 of mail janneke@consulinn.nl

Adres: Gezondheidscentrum Het Want, locatie Bloemketerp, Burgemeester Jan Dijkstraweg 3, Franeker. (ingang bowling)

error: Bericht Beveiligd!