Nieuw: kuipstoeltjes bij de PC op 29 juli

De Koninklijke Permanente Commissie kreeg de afgelopen jaren geregeld vragen waarom er net als bij de Freulepartij nog geen kuipstoeltjes zijn bij de jaarlijkse PC kaatswedstrijd in Franeker. Voor een deel van het publiek is een dag lang zitten op de harde banken een ware beproeving.

Voor de PC was dit reden om dit jaar voor het eerst een tribune uit te rusten met kuipstoeltjes. De Gasfabriektribune zal worden voorzien van 906 kuipstoeltjes. De prijs van een kuipstoeltje is hoger dan de prijs voor een plaats op de vertrouwde banken, daar kuipstoeltjes meer plaats innemen.

De PC hoopt met deze vernieuwing tegemoet te komen aan de wens van een grote groep liefhebbers van het kaatsen. Als de kuipstoeltjes aanslaan bij het publiek overweegt de PC de komende jaren het aantal kuipstoeltjes uit te breiden.

De kaartverkoop voor de PC van 29 juli a.s. start 4 april met een advertentie in de provinciale dagbladen. Daarnaast komt er een bon voor het aanvragen van kaarten in de WisIn. Veel mensen maken overigens al gebruik van de mogelijkheid kaarten voor de PC aan te vragen via de website van de PC: www.pc-franeker.nl. Dat kan eveneens vanaf 4 april a.s.

Koninklijke PC,