Noorderwind presenteert spetterende voorstellingen in Koornbeurs

Jeugdtheaterschool Noorderwind presenteert op 19 april vier spetterende voorstellingen in een avondvullend programma!

Bij Jeugdtheaterschool Noorderwind krijgen de leerlingen theater en danslessen. Nu de lessen zijn afgerond, is het moment daar om aan het publiek te laten zien wat de kinderen/jongeren hebben geleerd!

Elke klas heeft een eigen verhaal gekozen en daar de laatste maanden keihard aan gewerkt om er een zo’n mooi mogelijk toneelstuk van te maken.
•       de jongsten (8-10 jaar) zijn aan de slag gegaan met een sprookje. Dit jaar zal Sneeuwwitje en de Zeven Appels op geheel eigen wijze worden opgevoerd. De titel verraadt het eigenwijze tintje al.
•       de middelste klas (10-12 jaar) heeft gekozen voor het  beroemde verhaal ‘Ronja de Roversdochter’ van Astrid Lindgren. Ronja raakt bevriend met Birk, de zoon van de aartsvijand van haar vader. Omdat hun vriendschap niet in goede aarde valt, besluiten ze samen weg te lopen…
•       de opleidingsklas 1 (12-18 jaar) voert het stuk ‘Stuck together’ op. Dit is een bewerking van de film de ‘Breakfastclub’. Het gaat over negen jongeren die voor straf een zaterdag op school moeten blijven. Ze leren elkaar kennen en ontdekken dat ze toch niet zo verschillend zijn.
•       Last but not least voert opleidingklas 2 (14-18 jaar) ‘Assepoester’ op, het bekende verhaal op een doldwaze en ludieke wijze.

Vier spannende verhalen die deze avond vanaf 19:00 uur op het toneel tot leven komen! Een feest voor vrienden, familie en bekenden. Maar ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar Jeugdtheaterschool Noorderwind en zin heeft in een avond vol mooie verhalen.

Van harte welkom, in de Koornbeurs te Franeker, Kaartprijs voor volwassenen: € 10,00 , Kaartprijs voor jongeren t/m 16 jaar € 7,50error: Bericht Beveiligd!