ONT VR1 – ZVF/ythúske de Bikker VR2

Voor onze dames van het 2e de 2e wedstrijd in 3 dagen. Tegenstander deze keer was ONT wat de thuiswedstrijden speelt in sportcentrum Drachten. Ook dit team stond onderaan met nog 0 punten, dus vandaag moest het voor ZVF VR2 maar eens gebeuren, de 3 punten ophalen.

Wederom gesteund door enkele dames uit VR1 en 2 gast-speelsters begon de wedstrijd om 21.00 uur.

Het spel werd over de gehele wedstrijd bepaald door de dames van ZVF VR2.
ONT kreeg wel haar kansjes, maar het team is iets minder getalenteerd dan onze dames.
Na enkele minuten brak ZVF dan ook de score open.
veel aanvallende impulsen, goede uitgespeelde mogelijkheden leken een hoge score te doen verwachten.

ONT wist ons in de eerste helft eenmaal van afstand te verrassen, maar toen stond er al een 4-0 op het scorebord eer de tegengoal viel.
Ruststand 1-5.

Na rust ging het mooie spel bij ons er wat uit, waar we in de eerste helft elkaar veel opzochten met korte passing, werd er in de tweede helft wat teveel op eigen succes gespeeld.
Maar wederom heel veel kansen, maar ONT heeft op zich best een sterke keepster en zo bleef de schade voor deze dames heel lang beperkt.

ONT wist wel uit de enkele kans te scoren die het kreeg uit een vrije trap, 2-5.
Hierna hervond ZVF VR2 zich weer iets in het scoren en uiteindelijk stond er dan toch een verdiende 2-9 op de teller
En belangrijker, van de onderste plaats af !!.