Ontdek de kleurrijke wereld van de Regenboogbibliotheek in de maand juli

Als Bibliotheek staan wij ook voor inclusie en diversiteit. Daarom presenteren wij met trots onze collectie ‘Uit de kast’. Hiermee willen we een ruimte creëren waar alle gemeenschappen zich vertegenwoordigd en geaccepteerd voelen. Want iedereen welkom is bij de Bibliotheek.

Hele maand juli: regenboogbibliotheek

De hele maand juli staan al onze vestigingen in het teken van de ‘regenboogbibliotheek’: een verzameling boeken, tijdschriften en andere bronnen over diversiteit, inclusie en de lhbtqia+ gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar krachtige romans, inspirerende biografieën of informatieve bronnen; de regenboogbibliotheek heeft voor ieder wat wils.

Toegang tot de unieke IHLIA-collectie
Meer lhbtqia+ leesvoer nodig? Wij hebben toegang tot een deel van de IHLIA-collectie. Dit is de grootste lhbtqia+ collectie van Europa. Als lid van de Bibliotheek kun je dus ook materiaal uit deze unieke collectie aanvragen. En dat kan op al onze vestigingen.

Samen diversiteit vieren
De Uit de kast-collectie is beschikbaar in al onze vestigingen. We moedigen iedereen aan om langs te komen, de collectie te verkennen en zo mee te doen aan de viering van diversiteit en inclusie. Samen kunnen we een veilige en gastvrije omgeving creëren voor iedereen.

Meer informatie over ‘Uit de kast’ vind je op onze speciale webpagina: www.ontdekdebieb.nl/uitdekast

 

error: Bericht Beveiligd!