Op zoek naar het muzikale talent van Waadhoeke

Zaterdag 25 maart is het zover. Dan kunnen jeugdige muzikanten uit de gemeente Waadhoeke hun kunsten laten horen tijdens het jeugdsolistenfestival dat wordt georganiseerd door Seewyn en Waadklank.

Alle muzikanten tot en met 18 jaar kunnen meedoen. Of je nu lid bent van een vereniging of alleen muziekles hebt, dat maakt niet uit. Deelnemen kan zowel als solist of met een klein ensemble. Ook is het mogelijk om met pianobegeleiding te spelen.

Deelnemers worden beoordeeld door een vakkundig jurylid en maken kans op een mooie prijs in verschillende categorieën en een overallprijs als Waadhoeke talent van het jaar. Dit laatste is niet voorbestemd aan die solist die op het hoogste niveau speelt maar juist die solist die in zijn/haar categorie met veel plezier en overgave de jury weet te overtuigen van een toekomstig talentvolle muzikant.

Opgeven voor het jeugdsolistenfestival kan tot en met 11 maart via www.waadklank.nl.

Hier is ook meer informatie te vinden. Het jeugdsolistenfestival wordt gehouden op zaterdag 25 maart vanaf circa 10:00 uur in MFC ‘Ons Huis’ te Sint Annaparochie.