Foto: Amarins Oevering, het Muzyk Talint van 2022 (Waadklank/Seewyn)

Op zoek naar het muzikale talent van Waadhoeke

Zaterdag 16 maart 2024 is het zover. Dan kunnen jeugdige muzikanten uit de gemeente Waadhoeke hun kunsten vertonen tijdens het jeugdsolistenfestival dat wordt georganiseerd door Seewyn en Waadklank. Alle muzikanten tot en met 18 jaar kunnen meedoen. Of je nu lid bent van een vereniging of alleen muziekles hebt, dat maakt niet uit. Deelnemen kan zowel als solist of met een klein ensemble. Ook is het mogelijk om met pianobegeleiding te spelen.

Deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jurylid en maken kans op een mooie prijs in verschillende categorieën. Natuurlijk doet ook iedereen mee voor de overallprijs “Waadhoeke talent van het jaar”. Dit laatste is niet voorbestemd aan die solist die op het hoogste niveau speelt maar juist die solist die in zijn/haar categorie met veel plezier en overgave de jury weet te overtuigen van een toekomstig talentvolle muzikant.

Opgeven voor het jeugdsolistenfestival kan tot en met 3 maart via www.waadklank.nl.
Hier is ook meer informatie te vinden. Het jeugdsolistenfestival wordt gehouden op zaterdag 16 maart vanaf circa 10:00 uur in MFC ‘Ons Huis’ te Sint Annaparochie.

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!