Opbouw van Hjoed yn it Park in volle gang

Vanavond gaan ze van start met de Pubquiz en zaterdagmiddag om één uur begint het Waadhoeke park festival, Hjoed yn it park.

De eerdere edities waren al een succes, diverse bands in verschillende genres, een diversiteit aan foodtrucks en niet geheel onbelangrijk, het weer zat mee. En dat laatste kan wel eens een spelbreker worden morgen. De huidige weersvoorspelling geeft overdag de nodige regen aan. Laten we hopen dat de weerman of vrouw er naast zit en dit mooie festival niet in het water valt.

De line up is bekend gemaakt de afgelopen week en de organisatie kijkt erg uit naar dit weekend. Vanavond gaan ze van start met de Pubquiz XXL met livemuziek om 20.30 uur. De deuren gaan open vanaf 19.30 uur. Zaterdag staat het stadspark in het teken van muziek, gezelligheid, activiteiten voor jong en oud en foodtrucks.

Wij van FranekerActueel zijn morgen ook weer aanwezig om Hjoed yn it park vast te leggen. En speciaal voor deze gelegenheid heeft foto Hommema voor ons een mooie flyer op kunstof gemaakt.

Hjoed yn it Park is in 2018 ontstaan. Het idee van het festival is om de relatief nieuwe Waadhoeke samen op één plek te krijgen. Door het creëren van een feestelijke muzikale ontmoetingsplek komt de gemeente met elkaar in contact en vormt er een eenheid.

Nog even een kleine impressie van Hjoed yn it Park 2022.

 

error: Bericht Beveiligd!