Open Dag Kie West: een dag vol actie, plezier en ontdekkingen!

Zaterdag 22 juni bruist Kie West van de activiteiten! Van 10:00 tot 16:00 uur is er voor jong en oud van alles te beleven.

 

Durf jij de uitdaging aan? Ga qua rijden bij Talsma Shipyards, test je voetbalkunsten bij Sijper dag Verhuur, of laat zien hoe goed je kunt mikken bij het wasmachineschieten van Electro World en E-bike Friesland.

 

Liever creatief bezig? Vouw de mooiste papieren vliegtuigjes bij Foox, laat je inspireren door de interieuradviseurs van Colors@Home, of bekijk de kookdemo’s en workshops bij SDV Keukens.

 

En er is nog veel meer! Spring op de springkussens bij King Metaal, geniet van de muziek van DJ R-Win bij Veltman Vloeren, bekijk de demonstraties bij Van der Weerd en Walda Installaties, en bezoek het evenementenplein bij TanQyou.

 

Honger gekregen? Geen probleem! Op het horecaplein van Buwalda en bij de foodtruck bij Poelstra Autodemontage met gratis patat kun je terecht voor een hapje en een drankje.

 

En mis vooral de SkyWatch niet! Beleef Kie West en Franeker van bovenaf en geniet van een adembenemend uitzicht. Koop hier je kaartje.

Voor het hele gezin is er wat te beleven! Kom met de bus vanaf de Breedeplaats of kom met de fiets. Tot ziens op Kie West!

error: Bericht Beveiligd!