Open Dag Kie-West: Een kans om te verbinden en trots te tonen

Medeorganisator Mathijs Westra van de Open Dag van Kie-West op zaterdag 22 juni en Marja van der Meer, vinden elkaar in het belang van bedrijvigheid van industrieterrein Kie-West. Deze Open Dag, georganiseerd door de bedrijven zelf in samenwerking met gemeente Waadhoeke, biedt een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen en te zien waar de bedrijven trots op zijn.

Verbinden en versterken

Het thema van de Open Dag is ‘Verbinden’. Dit verwijst niet alleen naar de samenwerking tussen de bedrijven onderling en met de gemeente, maar ook naar de verbinding met potentiële werknemers. In tijden van arbeidskrapte is het belangrijk om mensen te informeren over de mogelijkheden die Kie-West biedt.

Toekomstbestendigheid

Naast het tonen van trots en het werven van personeel, staat ook de toekomstbestendigheid van de bedrijven centraal. Gemeente Waadhoeke speelt hierbij een belangrijke rol door voorwaarden te scheppen en samen te werken aan oplossingen.

Een dag vol activiteiten

Bezoekers kunnen zich verheugen op een breed scala aan activiteiten, waaronder helikoptervluchten en een Skywatch-uitzicht platform. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven.

Praktische informatie

De Open Dag is gratis toegankelijk. Bezoekers worden aangemoedigd om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid en een pendeldienst beschikbaar. Je kunt vanaf de Breedeplaats opstappen.

Een uitnodiging aan iedereen

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om langs te komen en kennis te maken met de bedrijven op Kie-West. Het belooft een informatieve en gezellige dag te worden voor jong en oud.
Kijk voor meer informatie op: kiewestfraneker.nl

error: Bericht Beveiligd!