Open Dag Sternse Slotlanders

Showband Sternse Slotlanders zet op zaterdag 1 oktober 2016 de voordeur van het clubgebouw open voor de jaarlijkse Open Dag. Van 13:30 tot 16:00 uur kunnen geïnteresseerden van jong (vanaf 8 jaar) tot oud kennis maken met muziek en dans. Vanzelfsprekend worden demonstraties gegeven en is er de mogelijkheid om mee te doen aan workshops. Durf het te proberen! Je bent van harte welkom.

Het programma van de Open Dag wordt deze week via social media bekend gemaakt. Er is ook een vette prijs te winnen met een prijsvraag.

Muziek en dans is goed voor ontwikkeling van mensen in het algemeen en kinderen specifiek. Onder dit motto is dit jaar de Open Dag van de Sternse Slotlanders een aftrap van een seizoen om meer mensen met muziek en dans in aanraking te laten komen. Diverse projecten staan op stapel.

Onder andere het aanbieden van workshops Muziek & Dans aan scholen in gemeente Franekeradeel. Het grote doel is om een junior drumline met moderne dansgroep op te zetten, welke tijdens activiteiten Culturele Hoofdstad 2018 diverse optredens kan verzorgen.

Ben je muzikaal, ritmisch en lenig kom dan naar de Open Dag en beleef wat de Sternse Slotlanders je kunnen bieden!

drum-sternse

error: Bericht Beveiligd!