Open huis in ECR Kening State

Op 26 augustus is er in ECR Kening State een open dag vanaf 14:15 uur. In deze woonzorgvoorziening kan men permanent wonen of tijdelijk verblijven. ECR (European Care Residences) is recent uitgeroepen tot winnaar 2016 in de branche ‘Woonzorgvoorzieningen’ door het Nationale Business Succes Award Instituut. 

Op 26 augustus is er vanaf 14:15 uur een open dag op ECR Kening State waarbij er diverse rondleidingen worden gegeven met uitleg over de woonmogelijkheden en de zorg die geboden kan worden. Het programma wordt herhaald tot 20.00 uur en men kan zich voor vier verschillende voorkeurstijden opgeven.

ECR Kening State is onderdeel van ECR (European Care Residences). ECR is uitgeroepen tot winnaar 2016 door het Nationale Business Succes Award Instituut in de branche ‘Woonzorgvoorzieningen’. De nominatiecommissie van het NBSA-Instituut vindt dat ‘gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie plus een 100% focus op de klant, ECR tot een absolute topper maken van de branche Woonzorgvoorzieningen’. De bewoners en gasten van ECR Kening State zijn blij met deze onderscheiding.

Het adres van ECR Kening State is Kening State 1 in Franeker. Voor meer informatie of voor aanmelding kan worden gebeld naar T 088 328 00 90.

groot lankum ecr keningstate

error: Bericht Beveiligd!