Open huis obs De Steven Franeker

Op dinsdag 15 november van 16.00 tot 18.00 uur houdt obs De Steven ‘open huis’. De Steven is sinds dit schooljaar gevestigd in het geheel vernieuwde schoolgebouw aan het Noorderbolwerk in Franeker. De hoogste tijd om de deuren te openen voor alle belangstellenden en een kijkje te geven in de keuken van de school. Dit wordt gedaan met een heus Smaakmakersfestival waaraan alle kinderen een bijdrage leveren.

Yde Koopmans, directeur obs De Steven: “We zitten nu ruim twee maanden in ons prachtige schoolgebouw en hebben de smaak flink te pakken! Na het succesvolle open huis tijdens de verbouwingsperiode willen we nu heel graag aan iedereen laten zien hoe mooi de school is geworden nu het helemaal af is. Iedereen die nieuwsgierig is, is welkom: leerlingen, ouders, opa’s, oma’s. De kinderen maken, met behulp van enkele vrijwilligers, speciaal voor deze gelegenheid verschillende lekkere hapjes voor het betere ‘proef-werk’. Uiteraard zijn onze mensen ook aanwezig
voor een ‘meet en eat’, waar zij graag meer vertellen over het ‘menu’ van obs De Steven.”

Om circa 16.30 uur vindt de officiële opening van de school plaats met medewerking van Maurice de Hond, bedenker van het onderwijsconcept ‘Onderwijs voor een Nieuwe Tijd’. obs De Steven gaat met ingang van het schooljaar 2017/2018 met dit concept werken. De Steven is dan de eerste Steve Jobsschool in de gemeente Franekeradeel. Het schooljaar 2016-2017 wordt gebruikt om de overgang naar de nieuwe manier van onderwijs geruisloos te laten verlopen. Het nieuwe onderwijsconcept maakt gebruik van de modernste methodieken en leermiddelen en sluit volledig aan bij deze tijd en de ontwikkelingen en kinderen van nu.

smaakmakers

error: Bericht Beveiligd!