Oproep aan onze lezers en volgers, help jij ons mee?

Al bijna veertien jaar verzorgt FranekerActueel het nieuws uit Franeker en omstreken. Hiervoor zijn wij afhankelijk van wat wij krijgen toegezonden, wat we vinden of voor worden uitgenodigd. Daarom een oproep aan onze lezers en volgers.

FranekerActueel bestaat uit een team vrijwilligers van twee redacteurs, een aantal fotografen en een cameraman. Samen zorgen wij met plezier voor de artikelen en het beeldmateriaal voor jou op de site Franekeractueel.nl, op onze Facebook pagina, Twitter en Instagram.

Veel bedrijven, winkeliers, verenigingen en particulieren weten ons al te vinden, maar nog genoeg ook niet. Geregeld wordt de vraag gesteld “wat kost het om iets te plaatsen?” Nou niks.

Dus ben jij of ken jij een bedrijf, winkelier, marktkoopman/vrouw, een vereniging, stichting, school, of organiseer je een evenement, om zo maar een paar voorbeelden te noemen. En denk jij belang te hebben bij onze diensten? Attendeer diegene erop of stuur een bericht naar ons nieuwe emailadres redactie@franekeractueel.nl

Mocht jij een artikel willen plaatsen dan kun je zelf een stuk aanleveren, uiteraard willen wij met je meedenken als dit lastig is. Ook waarderen wij het beeldmateriaal die wij toegezonden krijgen bij gebeurtenissen.

Daarnaast willen wij heel graag groeien in het aantal volgers, dan bereiken wij meer mensen welke ook van FranekerActueel gebruik kunnen maken en dat zorgt weer voor meer nieuws. Dus help jij ons mee in deze groei? Like en delen maar…

Alvast bedankt,

Team FranekerActueel