Organisatie Agrarische Dagen organiseert een spectaculaire lasershow op zaterdag 24 september

De organisatie van de Agrarische Dagen komt met een geweldige lasershow met krachtige muziek. Na het bericht dat er geen vuurwerkshow ging plaatsvinden dit jaar klonk er veel teleurstelling.

Wat zijn de Agrarische Dagen zonder een knaller van een show op de zaterdagavond? Het bericht dat er dit jaar geen vuurwerkshow gaat plaatsvinden, leidde onder Franekers dan ook tot teleurstelling. En dat zat de organisatie van de Agrarische Dagen toch dwars. Daarom is er na de vakantie alles uit de kast getrokken om alsnog een geweldige show te organiseren. En dat is gelukt! 

n samenwerking met LSP Stage Equipment vindt zaterdagavond een lasershow plaats! Met 6 lasers zet LSP een indrukwekkende lichtshow neer. Het gave aan lasers is dat ze een ruimtelijk effect creëren, ze geven het publiek de ervaring alsof ze midden in de show staan. Tel daarbij op, een goede dosis krachtige muziek en kippenvel is gegarandeerd. Het wordt een bijzondere, spectaculaire ervaring voor jong en oud. Dit wil je niet missen!

  • Datum: 24 september 2022
  • Plaats: Sjûkelân Franeker
  • Tijd: 21.45 uur

Foto: organisatie Agrarische Dagen