Paardrijden met een knipoog……….

Franeker – Zondag 20 oktober wordt er weer een indoor “Paardrijden met een knipoog” georganiseerd. Het is een leuke manier om vrijblijvend een echte wedstrijd te rijden en ervaring op te doen.  Voor  jezelf of voor je paard. De verreden proef zal door officiële juryleden volgens de normering van het KNHS-regelement worden beoordeeld.

Opgeven kan tot 10 oktober. Vol = vol.

Bij voldoende animo zullen er 3 rubrieken zijn, te weten;

  • Ruiters vanaf 12 t/m 17 jaar zonder wedstrijdervaring.
  • Ruiters vanaf 18 jaar zonder ervaring.
  • Ruiters vanaf 12 jaar met ervaring (bijv. om je jonge/nieuwe paard ervaring op te laten doen, of herintreders).

De proef die gereden word is nr. 6 klasse B. Deze is via https://www.knhs.nl/media/5884298/6.-B-dressuur-protocol-2011.pdf te downloaden en staat in het proevenboekje.

Je kunt je opgeven door te mailen naar deruiter.antonio@gmail.com. Kosten zijn 6,50 (incl. consumptie). Deze moeten vooraf betaald worden op rekeningnummer 37.15.06.042 t.n.v. Sjaerdema-Liauckemaruiters Franeker o.v.v. de rijdende combinatie.

Plaatsing op de startlijst is op volgorde van betaling.

De startlijsten zullen een week voor deelname worden gepubliceerd opwww.startlijsten.nl. In principe moeten deelnemers de hele dag vrijhouden omdat pas na de sluitingsdatum inzichtelijk is hoeveel animo er is.

Wedstrijdtenue is niet verplicht, het dragen van veilige kleding wel.

Dit bestaat uit een rijbroek, paar rijlaarzen of jodphur schoenen met chaps en een cap.

Een startpas is niet nodig. Wel moeten paarden/pony’s voldoen aan de vaccinatienormen. Deze zijn te vinden in het paspoort en bij twijfel na te vragen bij de veearts.

Waar: manege “t Spant, Harlingerweg 80 D, 8801 PD  Franeker.

error: Bericht Beveiligd!