The Passion Franeker op zondagavond 29 maart

Aanstaande zondag is het zover dan wordt het verhaal van de laatste uren van het leven van Jezus Christus, in beeld, woord en muziek op een moderne manier verteld. Het is een uniek muzikaal-bijbels evenement rondom het Paasverhaal. De lokale uitvoering is gebaseerd op het succes van die op TV, die jaarlijks door de EO/RKK wordt georganiseerd. Ilse Douma, JOP-jeugdwerker in Franeker heeft de organisatie op haar genomen en geniet in dit voortraject al volop van de samenwerking met de verschillende kerken. De groep enthousiaste spelers zien The Passion als een mooie kans om het lijdensverhaal op deze wijze te mogen (door)vertellen.

Iedereen die dit eeuwenoude Paasverhaal in een moderne versie wil meemaken is van harte uitgenodigd. We verzamelen om 19:00 uur, onder de tent, op de Breedeplaats te Franeker waarna om 19:30 uur de stille wandeling met het kruis van start gaat. We lopen ongeveer 3 kwartier, langs de deelnemende kerken, waar iets te zien zal zijn dat de mensen zeker zal inspireren, en eindigen wederom op de Breedeplaats. Gospelband Ichthus brengt daar, vanaf ongeveer 20:15 uur, liederen van Frank Boeijen tot Nick & Simon ten gehore en DJ Quickfinger verzorgt het licht en geluid.

Het exacte programma vindt u op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/thepassionfraneker. De foto’s zijn genomen op één van de repetities.

20150321_142157 20150321_150123 20150321_160915

error: Bericht Beveiligd!