Arjen Bosma

Penningmeester Arjen Bosma neemt afscheid bij de Vereniging voor Aangepast Sporten (VAS) te Franeker.

Afscheid Arjen Bosma als penningmeester bij de Vereniging voor Aangepast Sporten (VAS) te Franeker.

Na 30 jaar nemen de leden van de VAS afscheid van hun penningmeester Arjen Bosma!

Bij de VAS zwemmen mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in extra verwarmd water. Behalve penningmeester is Arjen ook vrijwilliger voor deze vereniging. Hij heeft vele taken vervuld, niet alleen het financiële plaatje. Ook contact houden met verschillende instanties, contact met de leden, de attenties bij Sinterklaas, Kerst, Pasen en het jaarlijkse reisje voor alle VAS leden die mee willen/kunnen.

Ook verzorgde hij een door iedereen ondertekend kaartje voor langdurige zieken. Het noteren van de aanwezige leden tijdens het zwemmen, de temperatuur van het water, toezicht op leden die aan het zwemmen zijn, het schoonmaken van de kleedkamers, de vloer en nog veel meer, allemaal taken die hij op heeft gepakt.

Kortom Arjen is een echte duizendpoot en dit al dertig jaar lang.

Na een woord van het bestuur nam één van onze vrijwilligsters het woord namens alle leden en vrijwilligers. Ze had een mooie ode op rijm voor hem gemaakt en ook nog een prachtig lied. Er werd hem een erepenning van de vereniging uitgereikt onder luid applaus van alle aanwezigen. Van het bestuur kreeg hij twee cadeaubonnen voor die inzet. Ook zijn vrouw Sjoukje kreeg een prachtig bos bloemen, want ook zij heeft al die jaren heel veel voor de V.A.S. gedaan!

Het was een hele leuke en enerverende avond, waarin in ieder geval heel duidelijk werd dat Arjen Bosma erg gewaardeerd wordt door alle leden van de V.A.S. Door het bestuur en alle leden zal Arjen dan ook erg worden gemist!

error: Bericht Beveiligd!