@eigen foto - In het midden met cheque Jeanet Diemers-Hospes en Wessel Veenstra

Personeel Waadhoeke verrast Nikki`s Place

Afgelopen Donderdag werden Jeanet Diemers-Hospes en Wessel Veenstra uitgenodigd naar het gemeentehuis in Franeker te komen als vertegenwoordigers van Agape Home Nikki`s Place, het kinderhuis in Chiang Mai, Thailand, waar baby`s en kinderen die geïnfecteerd zijn met HIV/Aids worden opgevangen. Kinderen zonder ouders en/of sociaal vangnet.

Door een delegatie van het personeel van gemeente Waadhoeke werden we verwelkomd met koffie en gebak en toen kwam de verrassing! In de aanloop naar de Kerstdagen 2023 werd in het gemeentehuis voor het personeel van de gemeente Waadhoeke een kerstmarkt georganiseerd.Elk personeelslid mag op die Kerstmarkt voor een bepaalde bedrag een Kerstpakket samenstellen en direct is het ook een ontmoetingsplaats van collega`s en dus verbinding. Op de Kerstmarkt krijgen de deelnemers ook de mogelijkheid om hun tegoedbonnen te geven aan een goed doel. Op de Kerstmarkt 2023 was dat kinderhuis Agape Home Nikki`s Place.

Dat bleek een succes voor het kinderhuis. Er werd een cheque overhandigd door de `Kerst-commissie` van gemeente Waadhoeke van €627,50. Een zeer welkome bijdrage voor de zorg van 115 kinderen, die wonen in het kinderhuis. In Thailand zijn geen PGB`s, geen uitkeringen, totaal geen financiële ondersteuning van de overheid of andere instanties.

Het kinderhuis is volledig afhankelijk van giften, besteed aan onderdak, eten, drinken, school/educatie, personeel in het kliniekje, de kleuterschool, de Nannies en meer.
In de bergen van Noord-Thailand ondersteunt Nikki`s Place ook hiv-geïnfecteerde kinderen, die deel uitmaken van de stammen als de Lahu en Karin. Gezondheidszorg, scholing, schooluniformen, studiemateriaal e.d. De bijdrage van het personeel van gemeente Waadhoeke is dan ook zeer welkom en gaat welbesteed worden. Besteding die we aan elke gever terugkoppelen, bestedingen die in alle gevallen netto naar het kinderhuis gaan. Levensreddende acties! (www.nikkisfriends.nl)

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!