Planetenpils komt met een nieuw biertje nr 4 in de nieuwe lijn een “TRIPEL”

Goed nieuws van Planetenpils en in de nieuwe stijl, Joop Dijkstra (foto’s) de man achter het Planetenpils heeft zijn biertjes UNESCO Proof gemaakt met een geheel nieuwe styling mede mogelijk gemaakt door Jan Triemstra (515 signs) en is nu op en top zichtbaar.

Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de smaken en ook daar is keihard aan gewerkt, dit is gedaan i.s.m. bierkenner Tim Cuperus (kald Kletske) en in de alom bekende Planetenpils lijn is een nieuwe smaakvolle en bijzondere vierde toegevoegd met de toch wel onlogische naam “TRIPEL”

TRIPEL

Het is een echte goudgele TRIPEL, met een mistige waas en een romige schuimkraag, en door de toevoeging van korianderzaad tijdens het brouwproces zorgt dat voor lichte kruidige tonen. Deze Planetenbier TRIPEL is er eentje om het gehele jaar te drinken. Al is de smaakbeleving van iedereen anders is dit toch echt een aanrader en adviseren wij deze nieuwe “TRIPEL” om eens te proberen en te genieten van dit unieke “Franeker” Biertje!

Op dit moment zijn er 4 prachtige en vooral heerlijke bieren verkrijgbaar op diverse locaties, maar welbekende locaties in Franeker.

Wij keken natuurlijk even mee, u vind hier de foto’s en de 4 etiketten!

error: Bericht Beveiligd!