Prijswinnaars Facebook actie vuurwerkgigant Franeker

De vuurwerkgigantfraneker pakt uit, U kunt meedoen met onderstaande actie, waarbij honderden euro’s aan vuurwerk te winnen zijn (lees hieronder) Maar ook onder de Facebook gebruikers zijn leuke prijzen te winnen. Zo deelde de vuurwerkgigantfraneker vandaag weer 3 mooie prijzen uit onder diegene die de Facebook pagina van de vuurwerkgigant liken. Inmiddels zijn dat er ruim 5000. De prijswinnaars staan onder in de poster. Bij 6000 likes wordt er weer een prachtig pakket verloot onder de likers.

De vuurwerkgigant is overigens via de “normale” weg goed te bereiken omdat de stationsbrug tijdens de feestdagen gewoon open is.

Ook via FranekerActueel.nl kunt u mooie prijzen winnen.

U kunt weer prachtige vuurwerkpakketten winnen, aangeboden door de Vuurwerkgigant Franeker. We geven in totaal,  4 pakketten weg van in totaal ruim 350,- euro! Diegenen die het juiste antwoord geven, op een toch wel simpele opdracht,
dingen mee naar de prijzen. U kunt het antwoord mailen naar: prijsvraag@franekeractueel.nl . Onder de juiste inzendingen zullen we de pakketten verloten. Eventuele prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en worden verwacht op de prijs uitreiking, 29 december bij de vuurwerkgigant in Franeker! Doe dus mee!

De vraag:

Op de website van de vuurwerkgigant staan veel artikelen, bij 4 artikelen (Artikelgegevens) staat het logo van FranekerActueel.nl, kun jij er 3 vinden? Geef de namen door van deze artikelen (3 is dus voldoende) en je maakt automatisch kans op de prijzen.

Stuur je antwoord naar prijsvraag@franekeractueel.nl en WIN!

Vermeld je naam & 06 nummer wel even. (LET OP! de wettelijke verkoopregels gelden! we geven het niet aan minderjarigen mee, dus een van je ouders meenemen!) 

Kijk op www.vuurwerkgigantfraneker.nl voor het antwoord!

Uiteraard kunt ook nu al terecht in de vernieuwde winkel van de vuurwerkgigant te Franeker voor al uw bestellingen. De winkel is dagelijks open van 13:00 uur tot 18:00 uur. De winkel is aan de buitenkant opgefrist met mooi verfwerk en tevens is de ingang verfraait met een prachtige stoep en een opstapje om alles nog veiliger en makkelijker toegankelijker te maken.

prijswinnaars

error: Bericht Beveiligd!