Programma tijdens de PC bij de Bogt fen Guné

Vangrail tijdens de Pré PC 29 juli vanaf 21:00 uur: Vangrail is de beste liveband (covers | eigenwerk) van Nederland en België Vangrail is op afstand de beste liveband van de Benelux! De band speelt op dit moment overal het publiek steil achterover, zowel in Nederland als in België.

Vangrail staat al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Er wordt gesproken over een avondje Vangrail, wat inmiddels een begrip is.

Wat we doen is heel simpel, althans dat lijkt zo. We hebben een uitgebalanceerde show met bekende klassiekers en hedendaagse hits. Deze show die, doordat we deze constant blijven vernieuwen, te alle tijde elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z’n kop zet! Deze show is ook als bedrijfsfeest of besloten feest beschikbaar en heeft de kwaliteit zoals men die gewend is van Vangrail en voor mensen die het nog niet hebben gezien een ultieme muziek en entertainment beleving! Je weet niet wat je mist!

PC feest 30 juli direct na de huldiging:

Trots is puur, verrassend en samen met Vangrail een van de beste coverbands van Nederland!! Met een repertoire van Engelstalige pop- en rocknummers en vooral ook dansbare muziek is een avond Trots altijd een geweldige ervaring. Een optreden van Trots betekent meezingen, dansen en genieten van een band die muziek maakt in de puurste vorm, met veel 4 stemmige zang. Verrassende nieuwe nummers van Bruno Mars, Robin Thicke, Daft Punk, Pharell en Jason Mraz worden afgewisseld met klassiekers van The Police, Queen, Blof en U2. Trots bestaat uit zanger Kelly, topgitarist Raoul, drummer Bart en bassist Dave (o.a. Silkstone / Niels Geuzebroek), professionele muziekanten met liefde voor muziek en gedreven om elke avond speciaal te maken.

PC Dance-event op de Voorstraat i.s.m. De Doelen:

Het is weer zo ver de nacht van de PC ! Op 30 juli staan wij weer met een vette stage op de Voorstraat. Dit beloofd natuurlijk weer een ontzettend vet Dance evenement te worden zoals jullie gewend zijn van de jaren hiervoor. Het podium is natuurlijk belangrijk maar de muziek is natuurlijk nog veel belangrijker!! DJ’s als La Prova x De Vicq, Dirrty Berry, Praia Del Sol en Dani L. Mebius zullen zorgen voor een onvergetelijke avond!!

Tot ziens bij de Bogt fen Guné… Jouw Kaatscafé!

72. © Eddie Spoelstra - FranekerActueel.nl

error: Bericht Beveiligd!