Kerstmarkt AMS – Project Namaste: Wie zijn zij?  Wat doen zij?

Wij zijn Bram en Rinnie de Groot uit Franeker, wij zijn nu 12 jaar bezig om kinderen te helpen die geboren zijn met een schisis en/of open gehemelte. In deze periode hebben we 224 kinderen kunnen helpen.

Ons werkgebied is in Indonesië, op Bali hebben we een opvangtehuis waar de kinderen worden opgevangen. Dit doen we in samenwerking met Kolewa Foundation in Denpasar. Om een kind te laten opereren is een bedrag mee gemoeid van 600 euro. Alle kosten zitten hierin, denk aan reiskosten, huisvesting, verblijf, consultatie, controle en operatie in het ziekenhuis. Deze operaties worden gedaan door Indonesische artsen.

Deze kinderen gaan deze ingrijpende operatie niet alleen aan. Moeder of vader zijn altijd mee. Kunnen zij niet mee, dan gaat er een ander familielid mee voor de nodige steun en troost. Worden deze kinderen niet geholpen hebben ze absoluut geen toekomst. Ze worden verstopt op het erf of huis. En gaan ze wel naar school worden ze vaak zo gepest dat ze thuis blijven. Na hun ingreep worden ze als helden ontvangen in hun dorp. Ze doen weer mee, gaan naar school. Maken vrienden en gaan ze een gezonde toekomst tegemoet met een grote glimlach.

We zijn nu mede uitgekozen door de AMS { Christelijke Scholengemeenschap} te Franeker, die elk jaar een grootse kerstmarkt organiseert. Opbrengst is ieder jaar voor een goed doel. Dit jaar is het voor Stichting Leergeld en Project Namaste.

Kerstmarkt 15 december    15.30   tot  19.00 uur   AMS  Franeker

Voor ons een hele eer en een opsteker. Bent u niet in de gelegenheid om de kerstmarkt te bezoeken maar wilt u ons wel steunen.  NL80 RABO 03204 95 442  t.n.v. A. de Groot  t.a.v. Project Namaste Samen maken we het verschil

error: Bericht Beveiligd!