Radio Eenhoorn heet de vier dorpen uit voormalig Littenseradiel welkom.

Het werkgebied van Radio Eenhoorn is met de vorming van de gemeente Waadhoeke uitgebreid met de vier dorpen van Littenseradiel; Winsum, Spannum, Baajum en Wjelsryp.

Radio Eenhoorn wil deze dorpen graag verwelkomen met twee bijzondere uitzendingen. Op zaterdag 14 juli vindt de eerste uitzending plaats vanuit Winsum. De welbekende bus van Radio Eenhoorn staat tussen twaalf en twee uur bij beddenspecialist van der Velde van waar het dorp zich mag presenteren.

Presentator Ynze Bosma ontvangt diverse gasten; ondernemers, bestuurders van verenigingen, inwoners, maar ook mensen die spontaan langs komen om iets over de dorpen Winsum en Spannum komen vertellen. Op zaterdag 28 juli komt de uitzending van uit Wjelsryp, waar inwoners uit deze plaats en Baajum hun dorpen gaan presenteren. Voor deze uitzending zijn de voorbereidingen nog in volle gang. Alle inwoners worden beide dagen van harte uitgenodigd om langs te komen en een bijdrage te leveren aan de uitzendingen en de presentatie van hun woonplaats.

error: Bericht Beveiligd!