Radio Eenhoorn start met: Omroep Eenhoorn tv.

Omroep Eenhoorn gaat als lokale omroep op haar eigen You tube tv kanaal, Facebook, Twitter en Instagram vanaf heden beelden uitzenden van nieuws, sport, gebeurtenissen en achtergronden in de gemeente Waadhoeke.

Omroep Eenhoorn wil een belangrijke rol gaan spelen in de informatievoorziening op breed terrein voor de inwoners van gemeente Waadhoeke.

Omroep Eenhoorn is een samenwerkingsverband met de productiemaatschappijen Waadhoeke TV (algemeen nieuws), FranekerActueel.nl (nieuws rondom Franeker), DJTS.NL (sport) en Witteveen TV (algemeen).

De productiemaatschappijen zijn en blijven onafhankelijk, maar samen onder één vlag wordt een journalistiek netwerk gebouwd waar kennis en expertise worden gebundeld.

De eerste beelden zijn ondertussen geplaatst, maar de officiële primeur vindt komend weekend plaats door het uitzenden van het welbekende radioprogramma PC Kafee van Geert van Tuinen.

De uitzendingen zijn rechtstreeks te beluisteren bij Radio Eenhoorn op vrijdag van 6 tot 7 uur, op zaterdag en zondag van 11 tot 12 uur en op dinsdag van 7 tot 8 uur.

De beelden zijn kort na de radio-uitzendingen te bekijken op www.youtube.com/omroepeenhoorn.

Wij nodigen iedereen uit ons dagelijks te bezoeken om zo op de hoogte te blijven van wat er in uw omgeving gebeurt en te beleven valt.