© Eigen foto

Reunie “Don Pedro” Franeker, de discotheek!

Wie herinnert zich nou niet deze mooie discotheek, gelegen aan het Martiniplantsoen in Franeker.  Daar waar Oma, ja wie kent haar niet, als portier fungeerde, Jappie Klooster en later zijn zoon Pedro Klooster als eigenaren van DON PEDRO voor Franeker en omstreken een prachtig uitgaansleven verzorgden.

Herinneringen als: je eerste drankje, je eerste sigaret of waar je de liefde van je leven tegenkwam? Of waar je juist je relatie verbrak! Of misschien dat je de eerste keer aangeschoten was of zelfs dronken? Heel veel mensen wisten “Don Pedro” te vinden tot het voorjaar van 2001, toen sloot “Oma” definitief de deur en een tijdperk.
Het is dus de hoogste tijd voor een reünie van ”Don Pedro” en dat gaat gebeuren op zaterdag 24 februari! Dan is het zover! Kom net als vroeger mooi op tijd. Het liefst voor 21:30, het tijdstip waar vroeger het stappen al begon. Zo pak je de hele avond goed mee!
De organisatie heeft er zin in, maar pas op VOL=VOL er zijn een beperkt aantal kaarten. Dit alles gaat gebeuren in “de Koornbeurs” tickets koop je online bij www.theaterdekoornbeurs.nl of in tapperij ‘ noord *alleen toegang voor 25 jaar en ouder!*
error: Bericht Beveiligd!