Ritmyk begint aan nieuw seizoen, kom langs op de AD

Ritmyk, centrum voor muziek-, kunst- en cultuuronderwijs, is begonnen aan het nieuwe les- en cursusseizoen 2017-2018. Maar inschrijven is nog mogelijk. Bijvoorbeeld op zaterdag 23 september tijdens de Agrarische Dagen in Franeker. Ritmyk is dan aanwezig op de culturele markt en de kindermiddag.

Van 12.00 tot 17.00 uur staat er een Ritmyk-stand op de culturele markt aan de Noord, nabij De Koornbeurs. Hier kan alle informatie worden verkregen over het aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen en er liggen brochures klaar. Bij Ritmyk wordt lesgegeven in een groot aantal instrumenten, van accordeon tot viool. Ook wordt Algemene Muzikale Vorming (AMV), Muziek-Mix en zangles aangeboden en zijn er verschillende cursussen, zoals Muziek op Schoot, Muzikale Peuterpret, Popworkshops en trekharmonica. Vrijblijvend kennismaken kan via een gratis proefles.

Van 13.00 tot 16.00 uur is Ritmyk ook met een kraam te vinden bij de Kindermiddag in de Martenatuin. Hier liggen diverse instrumenten die kunnen worden uitgeprobeerd. De muziekdocenten zijn aanwezig om kinderen de eerste beginselen te leren. Tussen 14.30 en 15.00 uur is het voor kinderen mogelijk om mee te spelen met het jeugdkorps van Advendo. Er zijn genoeg instrumenten, dus iedereen kan meedoen. Verder is er een route met allerlei leuke opdrachten.

Inschrijven voor een les of cursus kan tijdens de Agrarische Dagen maar ook via www.ritmyk.nl. Dit geldt eveneens voor het aanvragen van een proefles.

error: Bericht Beveiligd!